Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Weekend weg met grote groep

Het is tegenwoordig helemaal in. Een weekend weg met een grote groep. Groepen vrienden of vriendinnen die samen een weekendje weg gaan, een reünie die op een bijzondere locatie wordt gehouden of het welbekende familieweekend. Tijd doorbrengen met degene die u lief heeft. Even kort op vakantie met vrienden en/of familie om tot rust te komen en gezellig bij te kletsen. Ziet u het al helemaal zitten om een onvergetelijk weekend weg te beleven met uw familie of vrienden? Kies dan voor een verblijf in een luxe vakantiehuis voor 20 personen! De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat het nergens aan ontbreekt tijdens de vakantie.

Een landelijk weekend weg met een grote groep

Het mooie Groningen is een toplocatie voor een groepsvakantie. Onze groepslocaties beschikken over een ruime tuin of landgoed en zijn gelegen in de buurt van mooie natuurgebieden. Onze vakantieboerderijen geven u echt een landelijk gevoel! Onze groepsaccommodaties bieden plaats aan maximaal 18 of 20 personen. De accommodaties worden in zijn geheel gehuurd en hoeven dus niet gedeeld te worden met anderen. De drie vakantieboerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, jacuzzi en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Verder heeft iedere 2-persoonskamer een eigen badkamer. Het zal u nergens aan ontbreken tijdens een gezellige groepsvakantie in onze luxe vakantiehuizen.

Zet de eerste stap voor een weekend weg met een groep!

Weekend weg met grote groep

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.