Villa met privézwembad

Wilt u heerlijk van een vakantie genieten in een villa met privézwembad? Dan zijn onze prachtige Romantische Rijksmonumenten in Groningen de vakantiebestemming voor u! Onze 5-sterren vakantievilla''s zijn voor grote groepen geschikt. U komt hier luxe en ruime kamers tegen, maar ook allerlei faciliteiten ter vermaak of om tot rust te komen. Een villa met privézwembad is de ideale bestemming voor een vakantie, midweek of weekend weg. Met familie en vrienden is het hier echt goed vertoeven!

Agenda en prijzen

Tot rust komen in een vakantievilla 

Met al onze wellness faciliteiten komt u echt tot rust. Bovendien bent u in de gelegenheid om echt te ontspannen en tijd samen door te brengen. Alle groepsaccommodaties hebben een verwarmd privézwembad, whirlpool en sauna. De temperatuur van het zwemwater is hier 28° C, de whirpool is ingesteld op 38° C en ook de zwembadruimte is verwarmd. Aangenaam genieten dus!

Landhuis Hefswal

Het privézwembad van Landhuis Hefswal in Uithuizermeeden is 9x5 m en bevindt zich in de graanschuur. Bekijk de wellnessruimte via de video.

Landgoed ter Wupping

In de oude graanopslag van Landgoed ter Wupping in Onstwedde bevindt zich de wellness ruimte met het verwarmde privézwembad (4,5 bij 9 meter). Wilt u een impressie van deze villa met privézwembad? Bekijk dan het fotoalbum.

Voor instructies van het gebruiken van het privézwembad en de overige faciliteiten in de wellness bekijkt u onze video's!

Erve Oostwold

Deze vakantievilla is net zoals de overige drie, voorzien van alle hedendaagse gemakken. Erve Oostwold heeft een overdekt, verwarmd zwembad (4,5-9 m) met verwarmd terras, een sauna en een jacuzzi. Onze wellness video geeft u informatie over het gebruik van alle wellness faciliteiten in de villa met privézwembad.

Huningaheerd Beerta

In de schuur van Huningaheerd in Beerta, Oldambt bevindt zich de fraaie wellness ruimte met het privé binnenzwembad (5 bij 9 meter). Voor instructies van het gebruiken van het privézwembad en de overige faciliteiten in de wellness bekijkt u onze video's!

Vakantie met een groep organiseren

Gaat u op vakantie met een groep, bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega's, dan zijn onze villa's hiervoor uitermate geschikt. De karakteristieke villa's voorzien van alle faciliteiten zorgen direct voor een unieke sfeer. Uw familieweekend, teamuitje of vriendenweekend in Groningen zal ongetwijfeld een succes zijn waar nog lang over wordt nagepraat.

Prachtige omgeving

Alle vakantievilla's met privézwembad liggen in de provincie Groningen. De uitspraak 'Er gaat niets boven Groningen' ondersteunen wij van harte, want u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden die u hier vindt. De omgeving van elke villa leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht, maar er zijn ook volop mogelijkheden voor andere activiteiten in de nabije omgeving.

Via onderstaande links gaat u direct naar de omgevingspagina's van de verschillende vakantievilla's. Bekijk en reserveer direct uw verblijf!