Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis Kennismakingskorting Huningaheerd Beerta

Luxe vakantiehuis 20 personen

Aan u de taak om een luxe vakantiehuis voor 20 personen uit te zoeken? Bij Romantische Rijksmonumenten vindt u diverse vakantieboerderijen voor een vakantie met een grote groep. De groepsaccommodaties zijn gerestaureerde herenboerderijen boordevol luxe voorzieningen. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, Wii, karaoke en een speelschuur met zandbak en tafeltennis- of voetbaltafel voor de kinderen. Daarnaast is er ook nog een aparte wellnessruimte die voor pure ontspanning zorgt. Met o.a. een privé zwembad, sauna en jacuzzi is er geen tijd voor stress.

Ook luxe vakantiehuizen voor 18 personen

Behalve ons luxe vakantiehuis voor 20 personen hebben we ook de beschikking over twee luxe vakantiehuizen voor 18 personen. Alledrie de vakantiewoningen zijn gelegen in de provincie Groningen en zijn ideaal voor een weekend weg met familie en/of vrienden. Door de ruime tuin of landgoed heeft u veel privacy. Vanuit de groepsaccommodaties kunt u in de omgeving vele leuke uitstapjes maken. Van musea, pretparken, de stad Groningen en de Waddeneilanden.

Bekijk ons luxe vakantiehuis voor 20 personen

Luxe vakantiehuis 20 personen

Recreatie in een Rijksmonument

Alle drie de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot uiterst luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De drie boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, jacuzzi en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem.  In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, Wii en Karaoke en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).