Landhuis Hefswal

Direct boeken

Genieten van prachtige vergezichten en privacy vlak bij de Waddenzee? Dat kan in deze fraai gerestaureerde, monumentale boerderij in het Groninger landschap.

Deze villaboerderij met riant en rijk gedecoreerd Jugendstil voorhuis stamt uit het begin van de 20e eeuw en staat symbool voor de rijkdom van de Groningse boeren in die tijd. De accommodatie heeft 10 twee persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. In de graanschuur is zojuist een nieuwe wellnessruimte gebouwd met een verwarmd binnenzwembad (4,5 bij 9 meter), whirlpool, sauna en verwarmd terras.

Deze herenboerderij stamt uit het begin van de 20e eeuw en staat symbool voor de rijkdom van de Groningse boeren in die tijd. Zoals u van een monument mag verwachten, heeft het vakantiehuis nog steeds de historische kenmerken en authentieke ornamenten van toen. Deze zijn gecombineerd met het comfort en de luxe van nu. Zo zijn er nog de bedsteden van het vroegere personeel, mozaïeken en glas-in-loodramen. De oude rosmolen, destijds aangedreven door paarden, is zelfs nog intact. 

Het perceel beslaat circa 1,5 hectare, waarin de oorspronkelijke slingertuin met gracht in ere is hersteld.

De boerderij ligt in het authentieke Hogeland met zijn weidse landschappen en prachtige vergezichten. Bezoek de historische dorpskernen, monumentale kerken of de Menkemaborg (kasteelmuseum) in Uithuizen. Al wandelend of wadlopend verken je het kust- en waddengebied van het Hoogeland. Ook interessant: de zeehondencrèche en het wadloopcentrum in Pieterburen (circa 20km) en de gezellige stad Groningen (circa 32km).

  

Contact

Mocht u belangstelling hebben om deze groepsaccommodatie te huren en meer informatie willen, neem dan contact op via
de mail romantischerijksmonumenten@gmail.com of bel 06 48142441. 

 

 

 

 

Tips bij het boeken

 

 

Onderstaand ziet u de beschikbaarheid van Landhuis Hefswal. Bekijk hier tevens de beschikbaarheid van andere huizen.

Agenda & prijzen