Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Landhuis in Groningen

Landhuis; een royaal opgezet, vrijstaand woonhuis. Dat is precies wat u krijgt bij onze landhuizen in Groningen. Alledrie de landhuizen zijn gerestaureerd in de oude stijl, waarbij historische kenmerken en authentieke ornamenten behouden zijn gebleven. Daardoor hebben de monumentale familiehuizen het ouderwetse gevoel behouden. Uiteraard zijn de landhuizen wel vernieuwd en ervaart u de comfort en luxe van nu.

Een landhuis in Groningen boeken

Heeft u interesse en wilt u een gerestaureerd herenhuis huren, dan is dat uiteraard mogelijk. Aan het huren van een landhuis in Groningen stellen wij een aantal (vanzelfsprekende) voorwaarden. Deze vindt u bij de boekingsprocedure.

Luxe landhuis in Groningen boeken

Landhuis Groningen

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.