Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis Kennismakingskorting Huningaheerd Beerta

Landgoed Ter Wupping

Authenticiteit, rust en verrassende natuur: dat vind je in Ter Wupping. Deze gerestaureerde boerderij met historische waarde heeft een eigen grondgebied van 5 ha en wordt omringd door het ongerepte natuurgebied Westerwolde, beheerd door Staatsbosbeheer. In ter Wupping wordt u wakker met reeën in de tuin. Tegelijk is Wupping een paradijs voor kinderen.

Het vakantieverblijf is een Saksische dwarsdeelboerderij uit de 18e eeuw die in de eerste helft van de 19e eeuw is herbouwd. In de oude graanopslag vind je een verwarmd binnenzwembad met sauna en whirlpool, en een verwarmd terras. De wellness ruimte wordt op dit moment gerestaureerd en bevindt zich in een fraai gerestaureerde warme ruimte. De luxe in dit monument wordt gecombineerd met vele authentieke elementen in de woning, zoals oude bedstedes en schilderingen. De houtkachels in de woon- en eetkamer geven in de winter een heerlijke warmte en bijzondere sfeer. Het huis heeft 9 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met toilet. Alle kamers liggen op de begane grond. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte in de niet verwarmde schuur en een springkussen in de tuin.

Die Gegend eignet sich ideal zum Wandern, Radfahren und für Kanutouren. Die Gras Wege entlang der Bäche sind für Wanderer geöffnet. Neben dem Besuch der schönen Stadt Groningen lohnt sich auch ein Blick auf Smeerling (geschütztes Stadtbild) und die Festungsstadt Bourtange.

Reserveren

Recreatie in een Rijksmonument

Alle drie de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot uiterst luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De drie boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, jacuzzi en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem.  In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, Wii en Karaoke en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).