Landgoed Ter Wupping

Direct boeken

Authenticiteit, rust en verrassende natuur: dat vind u in Ter Wupping. Tegelijk is Wupping een paradijs voor kinderen.

De accommodatie heeft 9 twee persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Vier slaapkamers bevinden zich in de gerestaureerde schuur naast de boerderij en hebben alle een eigen toegang tot de tuin. In de oude graanopslag bevindt zich een wellness ruimte met een verwarmd binnenzwembad (4,5 bij 9 meter), sauna en terras 

Deze gerestaureerde boerderij met historische waarde heeft een eigen grondgebied van 5 ha en wordt omringd door het ongerepte natuurgebied Westerwolde, beheerd door Staatsbosbeheer. In ter Wupping wordt u wakker met reeën in de tuin. 

Het vakantieverblijf is een Saksische dwarsdeelboerderij uit de 18e eeuw die in de eerste helft van de 19e eeuw is herbouwd. De luxe in dit monument wordt gecombineerd met vele authentieke elementen in de woning, zoals oude bedstedes en schilderingen. De houtkachels in de woon- en eetkamer geven in de winter een heerlijke warmte en bijzondere sfeer. Alle kamers liggen op de begane grond. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte in de niet verwarmde schuur en een springkussen in de tuin.

In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen, vissen en kano varen. De gras paden langs de beken zijn voor wandelaars toegankelijk. Naast een bezoek aan het mooie Groningen is het zeer de moeite waard om de vestingstad Bourtange te bezoeken of Smeerling met zijn beschermd dorpsgezicht. 

Contact

Mocht u belangstelling hebben om deze groepsaccommodatie te huren en meer informatie willen, neem dan contact op via
de mail romantischerijksmonumenten@gmail.com of bel 06 48142441.

 

 

 

Tips bij het boeken

 

Onderstaand ziet u de beschikbaarheid van Landgoed Ter Wupping. Bekijk hier tevens de beschikbaarheid van andere huizen.

 

Agenda & prijzen