Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Catering & Dinerbox Kok aan huis

Landgoed Ter Wupping

Authenticiteit, rust en verrassende natuur: dat vind u in Ter Wupping. Tegelijk is Wupping een paradijs voor kinderen.

De accommodatie heeft 9 twee persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Vier slaapkamers bevinden zich in de gerestaureerde schuur naast de boerderij en hebben alle een eigen toegang tot de tuin. In de oude graanopslag bevindt zich een zojuist gerenoveerde verwarmde wellness ruimte met een privé binnenzwembad (4,5 bij 9 meter), whirlpool, sauna en terras 

Deze gerestaureerde boerderij met historische waarde heeft een eigen grondgebied van 5 ha en wordt omringd door het ongerepte natuurgebied Westerwolde, beheerd door Staatsbosbeheer. In ter Wupping wordt u wakker met reeën in de tuin. 

Het vakantieverblijf is een Saksische dwarsdeelboerderij uit de 18e eeuw die in de eerste helft van de 19e eeuw is herbouwd. De luxe in dit monument wordt gecombineerd met vele authentieke elementen in de woning, zoals oude bedstedes en schilderingen. De houtkachels in de woon- en eetkamer geven in de winter een heerlijke warmte en bijzondere sfeer. Alle kamers liggen op de begane grond. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte in de niet verwarmde schuur en een springkussen in de tuin.

In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen en kano varen. De gras paden langs de beken zijn voor wandelaars toegankelijk. Naast een bezoek aan het mooie Groningen is het zeer de moeite waard om de vestingstad Bourtange te bezoeken of het Smeerling met zijn beschermd dorpsgezicht. 

Reserveren

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.