Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Groepsverblijf met zwembad

Bent u op zoek naar een groepsverblijf voor een grote groep? Dan bent u bij Romantische Rijksmonumenten aan het goede vakantie-adres! Wij beschikken over luxe vakantiehuizen voor 20 personen. In onze ruime vakantieboerderijen is er genoeg ruimte voor iedereen met meerdere badkamers, slaapkamers, wellnessruimte en recreatieruimte. In de wellnessruimte vindt u van het groepsverblijf een zwembad. Het overdekte en verwarmde zwembad zorgt ervoor dat er het hele jaar door kan worden gezwommen. Ook tijdens koude en regenachtige dagen is er volop vermaak in het groepsverblijf in Groningen. Maar laat de kou u zeker niet weerhouden om een dagje naar buiten te gaan. Elk seizoen brengt eigenschappen met zich mee die een vakantie extra speciaal maken. Het levert prachtige plaatjes en mooie momenten op.

Groepsverblijf met zwembad omgeven door prachtige natuur

Alle groepsverblijven zijn gelegen in de provincie Groningen. De omgeving van elk groepsverblijf leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. Ook zijn er diverse andere sportieve activiteiten te ondernemen in de nabije omgeving. U vindt onze groepsverblijven met zwembad in:

Groepsverblijf met zwembad

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.