Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Familiehuis met zwembad

Even ertussenuit met de familie of een groep vrienden. Een paar dagen of een week weg uit de vertrouwde omgeving voor een vakantie vol plezier, gezelligheid en ontspanning. Ons familiehuis in Groningen voldoet aan al jullie eisen! Onze familiehuizen bevinden zich in de provincie Groningen en beschikken over een riante tuin of landgoed. Zo heeft u ook met kinderen rondom het familiehuis genoeg ruimte.

Luxe familiehuis met zwembad en meer...

Behalve dat er in ons familiehuis een zwembad is, zijn er ook diverse andere voorzieningen te gebruiken. Alle groepsaccommodaties zijn voorzien van meerdere slaapkamers en badkamers, wellnessruimte en recreatieruimte. De recreatieruimtes zijn speciaal ingericht voor kinderen met bijv. een zandbak, speeltoestellen, tafelvoetbaltafel en tafeltennistafel. 

Maak een keuze uit onze familiehuizen met zwembad

Onze familiehuizen in Groningen zijn verdeeld over drie plaatsen die een lust voor het oog zijn. En waarbij in de nabije omgeving genoeg te beleven is. U heeft de keuze uit de volgende familiehuizen met zwembad.

Aanbiedingen voor familiehuis met zwembad

familiehuis met zwembad

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.