Erve Oostwold

Direct boeken

Erve Oostwold is een fraaie 19e eeuwse boerderij uit het Oldambt met een eigen grondgebied van 1,5 ha en heeft een schitterend vrij uitzicht over het Oldambtmeer. De boerderij is voorzien van alle hedendaagse gemakken, en heeft een overdekt verwarmd zwembad (4,5-9 m) met verwarmd terras en een sauna. Er bevinden zich 9 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer - met daarnaast nog een authentieke badkamer met bad. 

In de zit- en eetkamer zijn de 19e eeuwse betimmeringen en luiken compleet aanwezig, net als originele glas-in-lood deuren en de decoraties aan de buitenzijde. Het vakantiehuis is gebouwd op de fundamenten van een oude borg, waarvan de muren nog aanwezig zijn in de keldergewelven. 

Erve Oostwold is ingericht op het ontvangen van mindervaliden. Het hele huis is rostoeltoegankelijk, en er is een badkamer met faciliteiteiten voor mindervaliden. 

Erve Oostwold zeer aantrekkelijk voor watersporters en fietsers. In de directe nabijheid bevindt zich een jachthaven met bootverhuur, een prachtig strand, Pitch & Putt en de mogelijkheid tot parachutespringen.

Contact

Mocht u belangstelling hebben om deze groepsaccommodatie te huren en meer informatie willen, neem dan contact op via
de mail romantischerijksmonumenten@gmail.com of bel 06 48142441.

 

 

 

 

Tips bij het boeken

 

Onderstaand ziet u de beschikbaarheid van Erve Oostwold. Bekijk hier tevens de beschikbaarheid van andere huizen.

 

Agenda & prijzen