Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Catering & Dinerbox Veel gestelde vragen

Erve Oostwold

Erve Oostwold is een fraaie 19e eeuwse boerderij uit het Oldambt met een eigen grondgebied van 1,5 ha en heeft een schitterend vrij uitzicht over het Oldambtmeer. De boerderij is voorzien van alle hedendaagse gemakken, en heeft een overdekt zwembad (4,5-9 m) met verwarmd terras, een sauna en jacuzzi. Er bevinden zich 9 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer - met daarnaast nog een authentieke badkamer met bad. 

In de zit- en eetkamer zijn de 19e eeuwse betimmeringen en luiken compleet aanwezig, net als originele glas-in-lood deuren en de decoraties aan de buitenzijde. Het vakantiehuis is gebouwd op de fundamenten van een oude borg, waarvan de muren nog aanwezig zijn in de keldergewelven. De boerderij is geheel energieneutraal en maakt gebruik van duurzame energiebronnen. Het wordt verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer via zonnepanelen en warmtepompen.

Erve Oostwold is geheel ingericht op het ontvangen van invaliden en rolstoelgebruikers.

Erve Oostwold zeer aantrekkelijk voor watersporters en fietsers. In de directe nabijheid bevindt zich een jachthaven met bootverhuur, een prachtig strand, Pitch & Putt en de mogelijkheid tot parachutespringen.

Reserveren

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.