Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Catering & Dinerbox Kok aan huis

Catering kok aan huis

Culinair genieten

Birgit Flüg en haar team bereiden voor u een (luxe) diner, barbecue of bijzondere high tea en komen aan huis om dit op persoonlijke wijze te serveren. Ook verzorgt Birgit graag voor u dagelijks een volledige catering met ontbijt, lunch en diner. Zij richt zich naar uw stijl, ideeën, specifieke dieetwensen en budget. Bespreek deze rechtstreeks met haar. Zij maakt voor u een offerte op maat. Birgit wekt met verse en gezonde ingrediënten.

Kookworkshop

Wil u zelf beter leren koken? Ook dat is mogelijk. Vraag Birgit naar haar speciale kookcursussen en –workshops op maat.

www.kok-aan-huis.com

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.