Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Catering & Dinerbox Kok aan huis

Catering & Dinerbox

FOODFELLAS CATERING & DINERBOX

Foodfellas catering is 20 jaar geleden ontstaan uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool in Groningen. Door de jaren heen hebben wij veel kennis vergaard en zijn er nieuwe kooktechnieken ontwikkeld. Onze menu’s zijn uitgebreid met uitheemse recepten en worden als maar weer aangepast aan de steeds veranderende wensen van de klant.

KOKEN OP LOCATIE of DINERBOX GRONINGEN

Naast het leveren van een buffet of het koken van een diner, lunch, ontbijt of BBQ, biedt Foodfellas ook de mogelijkheid om een luxe dinerbox samen te stellen. Wij hebben de boodschappen gedaan en alles voorbereid. Het enige wat u doet is het verwarmen en het opmaken van de borden. Leuk om samen te doen! Voor meer info en een filmpje kijk op:  https://dinerbox-groningen.nl/werkwijze

SMAAK KOMT OP DE EERSTE PLAATS

Wij gebruiken goede en verse producten. De bestaande menu’s zullen daarom meegaan met de seizoenen.

ALLES IS MOGELIJK

In overleg met u stellen we een menu op maat samen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk ingrediënten in te brengen van bijvoorbeeld uw eigen moestuin, of een familierecept aan te leveren dat wij eenmalig voor u en uw gasten kunnen koken.

Foodfellas catering
Aarhusweg 4-10
9723JJ GRONIGEN
0503115703

www.foodfellas.nl
catering@foodfellas.nl

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.