Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Catering & Dinerbox Veel gestelde vragen

Boekingsprocedure

 • U boekt online en ontvangt dan een Reserveringsaanvraag.
 • Romantische Rijksmonumenten keurt de boeking binnen 24 uur goed en stuurt een Reserveringsbevestiging waarin staat dat u binnen 48 uur een aanbetaling moet doen..
 • In de Reserveringsbevestiging worden eventuele kortingen verwerkt. Zo ook de aanvraag voor het gebruik van bedstedes of een logeerbed voor extra gasten.
 • De boeker betaalt binnen 48 uur de helft van de huursom. De betaling loopt via Ginkgo Beheer VOF (voorheen Snameduo VOF), KvK nummer 68739028, Bankrekeningnummer NL19 INGB 0007 7536 64, Adres: Kerklaan 55, 9679AD, Scheemda.
 • Na betaling ontvangt de hoofdboeker een Betalingsbevestiging. Op dat moment is de boeking definitief.
 • Als de boeker niet betaalt ontvangt hij/zij een betalingsherinnering. Als de betaling dan nog uitblijft. komt de boeking te vervallen.
 • 6 weken voor aankomst betaalt de boeker de resterende huursom en de extra kosten.
 • Na betaling van het volledige bedrag ontvangt u een Verblijfticket.
 • De gast ontvangt daarna een welkomstmail met daarbij een aantal documenten (Huisregels, Informatie over de omgeving en een welkomstbrief met praktische informatie)
 • Wij adviseren de huurder met klem om zich te verzekeren tegen onverhoopte schade in en aan het vakantiehuis. De meeste aansprakelijkheidsverzekeringen dekken deze schade niet. Sluit daarom een reisverzekering af die schade aan een vakantiehuis dekt.
 • Wij adviseren de huurder ook om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Download hier de algemene huurvoorwaarden

 Bekijk document 

 

 

 

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.