Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Unieke vakantieboerderij in Groningen

Op diverse plekken in Groningen zijn authentieke herenboerderijen gerestaureerd en omgetoverd tot prachtige vakantieboerderijen in Groningen. De historische kenmerken zijn behouden en aangevuld met luxe voorzieningen, waardoor er unieke vijf sterren villaboerderijen zijn ontstaan!

Waar vind ik een vakantieboerderij in Groningen?

De vakantieboerderijen met zwembad staan verspreid over de provincie Groningen. De overeenkomst die de woningen hebben is dat ze allemaal een ruime tuin of landgoed hebben en gelegen zijn in prachtig stukje natuur. Per vakantiehuis vindt u de uitgebreide omschrijvingen.

Voor hoeveel personen is de vakantieboerderij in Groningen?

De vakantieboerderijen van Romantische Rijksmonumenten zijn groepsaccommodaties voor maximaal 20 personen. Elk vakantiehuis beschikt over meerdere slaapkamers, badkamers en toiletten, waardoor u op uw gemak vakantie kunt vieren. Zelfs met een grote groep. De vakantieboerderijen zijn ingericht op vermaak voor jong en oud. Aan elke leeftijd is gedacht met een zandbak, speeltoestellen, spelcomputer, tafelvoetbaltafel en wellness ruimte.

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.