Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Mindervalide vakantie

Vakantie zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn, maar helaas is dat niet zo. Niet iedereen kan zich, door diverse redenen, vrij bewegen. Maar een mobiele beperking hoeft niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Vandaar dat wij voor mindervaliden vakantie mogelijk maken in aangepaste vakantiehuizen. Om de vakantie zo gezellig mogelijk te maken, kunt u in ons landhuis in Groningen terecht met 18 personen. Zo heeft u direct familie en vrienden om u heen.

Aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden

Een vakantie voor mindervaliden viert u bij Romantische Rijksmonumenten. Als u van rolstoelafhankelijk bent, dan wilt u kunnen vertrouwen op een vakantiehuis dat geschikt is voor uw beperkingen. Vakantiewoning Erve Oostwold is een rolstoelvriendelijk vakantiehuis en geheel ingericht op het ontvangen van mindervaliden en rolstoelgebruikers. De groepsaccommodatie beschikt o.a. over een badkamer die speciaal is ingericht voor gehandicapten en/of rolstoelgebruikers.

Vakantie met mindervaliden boeken

U kunt onze aangepaste vakantiewoning online boeken. Mocht u extra informatie willen ontvangen, dan lichten wij u graag verder in. U kunt dan telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Contact opnemen over mindervalide vakantie

Mindervalide vakantie

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.