Mindervalide vakantie

Vakantie zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn, maar helaas is dat niet zo. Niet iedereen kan zich, door diverse redenen, vrij bewegen. Maar een mobiele beperking hoeft niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Vandaar dat wij voor mindervaliden vakantie mogelijk maken in aangepaste vakantiehuizen. Om de vakantie zo gezellig mogelijk te maken, kunt u in ons landhuis in Groningen terecht met 18 personen. Zo heeft u direct familie en vrienden om u heen.

Aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden

Een vakantie voor mindervaliden viert u bij Romantische Rijksmonumenten. Als u van rolstoelafhankelijk bent, dan wilt u kunnen vertrouwen op een vakantiehuis dat geschikt is voor uw beperkingen. Vakantiewoning Erve Oostwold is een rolstoelvriendelijk vakantiehuis en geheel ingericht op het ontvangen van mindervaliden en rolstoelgebruikers. De groepsaccommodatie beschikt o.a. over een badkamer die speciaal is ingericht voor gehandicapten en/of rolstoelgebruikers.

Vakantie met mindervaliden boeken

U kunt onze aangepaste vakantiewoning online boeken. Mocht u extra informatie willen ontvangen, dan lichten wij u graag verder in. U kunt dan telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Contact opnemen over mindervalide vakantie

Mindervalide vakantie