De beste groepsverblijven huren?

Op zoek naar groepsverblijven voor een vakantie met vrienden of familie? Dan bent u bij Romantische Rijksmonumenten aan het juist (vakantie)adres. Groningen is een ruime provincie. Onze groepshuizen bevinden zich zowel bij de stad Groningen als in de provincie Groningen! Alle groepshuizen hebben een overdekte privé zwembad, whirlpool, sauna en speelschuur én meer dan een hectare eigen grond. 

Aangezien wij vier grote groepshuizen aanbieden is het voor u handig om te weten wat de verschillen zijn. Zo kunt u gemakkelijk een groepshuis naar uw wensen boeken!

 

Grootte van onze groepsverblijven

1. Ons grootste groepshuis Huningaheerd Beertais gelegen aan een zijaerm van het Oldambtmeer. Deze 19de eeuwse Oldambster herenboerderij is geschikt voor 30 personen (15 slaapkamers, 15 badkamers).

2. Op de tweede plek komt Landhuis Hefswal vlak bij de Waddenzee. Deze riant boerderij heeft een beschikbaarheid voor 20 personen (10 slaapkamers, 10 badkamers). Hier mogen in overleg 2 extra gasten komen.

3. Landgoed Ter Wupping heeft een 5 ha groot grondgebied, gelegen in een natuurgebied. Het authentieke groepshuis heeft met 9 grote slaapkamers en 9 badkamers de minste kamers. Het groepshuis is net als Erve Oostwold ook geschikt voor 18 personen. In overleg is er voor 2 extra gasten een volwaardig logeerbed.

4. Erve Oostwold is een fraaie boerderij met schitterend vrij uitzicht over het Oldambtmeer. Dit groepshuis is geschikt voor 18 personen (9 slaapkamers, 10 badkamers). Ook hier zijn er in overleg 2 extra logeerbedden beschikbaar.

Beoordeling groepsverblijven

Via de Gastbeoordeling Awards 2021 van vakantieadressen.nl, hebben al onze groepsverblijven prachtige beoordelingen gekregen:

1. Op nummer één staat Landhuis Hefswal met een prachtige 9,9 als cijfer!

2. Onze overige drie groepshuizen staan met zijn drieën op dezelfde plek; zo krijgen zij allen een 9,6 als gemiddelde beoordeling.

Ervaar ook een fijne vakantie!

Tariefverschil groepsverblijven

De tarieven van onze groepshuizen verschillen per periode. De midweken buiten de vakantieperiodes zijn het goedkoopst. Zie hiervoor agenda & prijzen! 

Het ene groepshuis is voordeliger dan de ander. Dit is gebaseerd op hoe groot het huis is in combinatie met het formaat van het landgoed eromheen

1. Ons voordeligste huis is Erve Oostwold. Zoals de naam al zegt ligt dit groepsverblijf in Oostwold.

2. Hierna komt het landhuis op het prachtige en grote Landgoed Ter Wupping. Dit in de natuur gelegen groepsverblijf ligt in het plaatsje Onstwedde.

3. Landhuis Hefswal is iets duurder dan het huis bij Landgoed Ter Wupping. U vindt dit groepsverblijf in het dorpje Uithuizermeeden. 

4. Het grootste groepsverblijf is logischerwijs ook de meest prijzige van alle groepshuizen. Dit prachtige verblijf vindt u, zoals de naam weer zegt, aan een zijarm van het Oldambtmeer

Aanbieding voor alle groepsverblijven

Bent u van plan om een groepsverblijf te boeken met aankomst binnen nu en 4 weken? Ontvang dan 25% last minute korting!

Kies groepsverblijf & boek direct!