Groepshuizen om te huren

Bent u op zoek naar een groepshuis voor een midweek, week of weekend weg? Bij ons kunt u prachtige, monumentale groepshuizen huren!

Wij bieden groepshuizen aan met heerlijke welnessfaciliteiten: een  verwarmd en overdekt privé zwembad, een sauna en een whirlpool. Wij zorgen graag voor een luxe 5-sterrenvakantie voor u en uw grote groep! Of u nou een groepshuis wilt huren voor minimaal 10 personen, 12 personen, 18 personen of 30 personen: voor elk groepsformaat hebben wij groepshuizen ter beschikking.

 

Privacy

Onze monumentale groepshuizen geven u erg veel privacy door het grote perceel waar zij op zijn gevestigd. Tevens zijn alle groepshuizen van binnen ook erg ruim opgezet en heeft u door de grote slaapkamers en badkamers ook genoeg privacy. De groephuizen die u kan huren zijn: Landhuis HefswalLandgoed Ter Wupping, Erve Oostwold en Huningaheerd Beerta.

 

Groepshuizen door volwassenen huren

Romantische Rijksmonumenten vindt rust en respect in haar groepshuizen erg belangrijk. Daarom verhuren wij niet aan grote groepen, waarbij de oudste persoon jonger is dan 25 jaar. Het is tevens niet toegestaan om buiten muziek aan te zetten of om muziek binnen aan te zetten die buiten hoorbaar is. Hierdoor is het gebruik van speakers verboden.

 

Catering bij uw groepshuis

Wanneer u met een grote groep in één van onze groepshuizen verblijft is het ook heerlijk om een keer niet zelf in de keuken te hoeven staan. Foodfellas Catering uit Groningen staat altijd klaar voor de gasten van onze groepshuizen! Zij leveren buffetten of maken een ontbijt, lunch, diner of BBQ voor u en uw groep klaar. Al het eten is gemaakt van verse en kwalitatieve producten. Het is zelfs mogelijk om uw eigen ingrediënten in te brengen en aan te leveren, zodat dit eenmalig voor u bereid kan worden. Volledig naar uw wensen.

Lees hier alles over de cateringmogelijkheden.

Beoordeling

Wij zijn erg trots op de beoordeling van onze groepshuizen! Groepshuis Hefswal krijgt de hoogste beoordeling, namelijk een 9,9! Groepshuizen Erve Oostwold, Hunngingaheerd Beerta en het groepshuis op landgoed Ter Wupping krijgen allen een 9,6. Wij waarderen het enorm als onze gasten een review achterlaten op bijvoorbeeld vakantieadressen.nl. Lees onze beoordelingen om een nog betere indruk te krijgen van onze groepshuizen.

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk gebeuren dat u vragen heeft. Kijkt u eerste bij onze veelgestelde vragen? Wie weet dat uw vraag dan al beantwoord is.

Last minute huren?

Boekt u wanneer de aankomstdatum binnen 4 weken is? Dan krijgt u van ons 25% last minute korting!

Profiteer nu