Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Groepsaccommodatie met zwembad

Alle vakantiehuizen van Romantische Rijksmonumenten zijn zo ingericht dat alles voorhanden is wat u nodig heeft voor een geweldige vakantie. Het zijn groepsaccommodaties met zwembad, recreatieruimte, grote tuin of landgoed en nog veel meer... Want wat is nou fijner dan aan de rand van een overdekt en privé zwembad te zitten? Behalve dat onze vakantieboerderijen stuk voor stuk over een zwembad beschikken, zijn het ook groepsaccommodaties met sauna. Deze vindt u samen met de jacuzzi en het zwembad in de wellness ruimte.

Waar vind ik bijzondere groepsaccommodaties in Nederland?

Bij Romantische Rijksmonumenten vindt u de meest bijzondere groepsaccommodaties in Groningen. Wat onze vakantiehuizen zo bijzonder maakt, is dat oud en nieuw zijn gecombineerd. Wij hebben diverse oude herenboerderijen opgeknapt, gerestaureerd met behoud van de unieke stijl en ingericht met luxe voorzieningen. De grote ruimten zijn volledig ingericht voor grote groepen en dragen bij aan een ontspannen vakantiegevoel. Er zijn o.a. een recreatieruimte en een wellness ruimte waar jong en oud zich kan vermaken.

18-persoons groepsaccommodatie met alle vertrekken op de begane grond.

20-persoons groepsaccommodatie vlakbij de Waddenzee gesitueerd.

18-persoons groepsaccommodatie die geheel is ingericht voor mindervaliden.

Bekijk onze groepsaccommodaties met zwembad

Groepsaccommodatie met zwembad

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.