5-sterren groepsaccommodatie in Groningen

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Groningen? De provincie met veel natuur en ruimte is een uitstekende locatie voor een verblijf met vrienden of familie. Het is een heerlijke plek voor ontspanning. Ontspanning waar u van kunt genieten met familie en/of vrienden.

Vindt u het lastig om een geschikte accommodatie te vinden voor een grote groep? Met de Romantische Rijksmonumenten is de keuze snel gemaakt! Wij hebben 4 oude herenboerderijen gerestaureerd en omgetoverd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties in Groningen voor 20 personen. Bij de restauratie zijn de stijl en de historie behouden gebleven.

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om op een eigen landgoed te verblijven? Dit is uw kans, u bent van harte welkom bij Romantische Rijksmonumenten. Hier maakt u samen met vrienden of familie onvergetelijke herinneringen.

Welke groepsaccommodatie in Groningen heeft uw voorkeur?

Alle groepsaccommodaties in Groningen zijn geschikt voor maximaal 20 personen. Met meerdere slaapkamers en badkamers is er volop ruimte voor de dagelijkse gang van zaken zonder elkaar daarbij in de weg te lopen. Natuurlijk is er ook volop gemeenschappelijke ruimte voor alle gezellige momenten samen. Wie daagt u uit voor een potje tafelvoetbal? En met wie wilt u echt weer eens ongestoord bijkletsen in de jaccuzi?

Hopelijk is het weer u gunstig gezind en kunt u veel buiten verblijven in de omgeving of op het landgoed van de vakantievilla's. Zo niet, dan is in de groepsverblijven ook veel te doen.

Groepsaccommodatie Groningen

Groepsaccommodaties met luxe faciliteiten

Elk luxueuze Rijksmomument beschikt over een eigen landgoed met veel privacy en een privézwembad. Daarnaast is er ook nog vele andere comfort als

  • TV
  • speeltoestellen
  • tafeltennistafel
  • tafelvoetbaltafel
  • sauna
  • jacuzzi
  • verwarmd terras

Wilt u een weekend weg met een grote groep? Onze groepsaccommodaties worden bijvoorbeeld geboekt ter gelegenheid van een huwelijksjubileum, een verjaardagsmijlpaal of gewoon voor het jaarlijkse familieweekend. Neemt u contact met ons op of reserveer direct online de groepsaccommdatie van uw keus.

Boek uw groepsaccommodatie in Groningen