Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

5-sterren groepsaccommodatie in Groningen

Groningen is een provincie met veel natuur en ruimte. Daardoor biedt het ook veel rust en is het een geschikte plek voor ontspanning. Ontspanning waar u van kunt genieten met familie en/of vrienden. Vaak is het lastig om een geschikte accommodatie te vinden voor een grote groep. Met onze Romantische Rijksmonumenten is de keuze snel gemaakt! Wij hebben drie herenboerderijen gerestaureerd en omgetoverd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodatie in Groningen voor 20 personen. Bij de restauratie zijn de stijl en de historie behouden gebleven.

Welke groepsaccommodatie in Groningen heeft uw voorkeur?

Alle groepsaccommodaties in Groningen zijn geschikt voor maximaal 20 personen. Met meerdere slaapkamers en badkamers is er genoeg ruimte voor de dagelijkse gang van zaken zonder elkaar daarbij in de weg te lopen.

Hopelijk is het weer u gunstig gezind en kunt u veel buiten verblijven in de omgeving of op het landgoed van de vakantievilla's. Zo niet, dan is in de groepsverblijven ook veel te doen.

Groepsaccommodaties met luxe faciliteiten

Elk luxueuze rijksmomument beschikt over een eigen landgoed met veel privacy en een privézwembad. Daarnaast is er ook nog vele andere luxe als

  • TV
  • spelcomputer
  • speeltoestellen
  • tafeltennistafel
  • tafelvoetbaltafel
  • sauna
  • jacuzzi
  • verwarmd terras

Wilt u een weekend weg met een grote groep? Neemt u dan contact met ons op of reserveer zelf online een groepsaccommdatie.

Zelf een groepsaccommodatie in Groningen boeken

Groepsaccommodatie Groningen

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.