Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Groepsaccommodatie 2018

Groepsaccommodatie 2018 in een Rijksmonument

Verblijf in het noorden van Nederland met een groep van maximaal 20 personen in een prachtige herenboederij dat de status van Rijksmonument heeft. Door de jaren heen is dit statige erfgoed ernstig in verval geraakt. De familie Oudemans - Van Straaten vindt dat dit prachtige erfgoed niet verloren mag gaan en investeert daarom hierin.  De Rijksmonumenten krijgen zo geleidelijk aan een nieuwe recreatieve bestemming. Met veel liefde, oog voor detail en een kijk op het verleden is inmiddels een drietal herenhuizen gerestaureerd.

De drie herenhuizen zijn allen voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Sauna;
  • Jacuzzi;
  • Overdekt zwembad;
  • Verwamrd terras.

Groepsaccommodatie 2018

 

Luxueus privé onderkomen

U kunt kiezen uit drie verschillende onderkomens; Landhuis HefswelLandgoed Ter Wupping of Erve Oostwold. De monumenten huurt u in zijn geheel. U hoeft dus niets met anderen te delen. Alle tweepersoonskamers in de boederijen beschikken over een aangrenzende badkamer en draadloos internet. Tevens heeft ieder herenhuis een ruime uitgebreide keuken. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de omgebouwde speelschuur. Geniet van alle rust en ruimte om het Rijksmonument heen en beleef een vakantie die u nog nooit eerder hebt ervaren.

Boek uw groepsaccommodatie 2018

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.