Groepsaccommodatie voor minstens 10 personen

Op zoek naar een 5-sterren vakantie? Wij hebben meerdere luxe groepsaccommodaties ter beschikking voor in ieder geval 10 personen. Uiteenlopend van 9 tot 5 slaapkamers met 2-persoonsbedden per accommodatie.

Bekijk accommodaties

Landhuis Hefswal

Een monumentaal Jugendstil boerderij met twee aanpandige schuren, dat is Landhuis Hefswal. Of u nou met 10,12, 18 of 20 personen een luxe verblijf zoekt. In dit landhuis ontbreeklt het u aan niks, dus ook niet aan ruimte. Het landhuis is namelijk voor maximaal 20 personen. Er zijn 10 slaapkamers met allen een eigen luxe badkamer. Mocht u toch met 22 personen willen komen? In overleg zijn twee gasten extra geen probleem voor ons.

Naast standaard voorzieningen heeft dit landhuis voor tenminste 10 personen genoeg luxe te bieden. De graanschuur van het landhuis heeft een heerlijk verwarmd privé-zwembad. Geniet na het zwemmen in het overdekte zwembad nog heerlijk even na in de verwarmde ruimte. Er is namelijk een terras aangelegd in de verwarmde kas van het zwembad. Naast het zwembad vindt u ook nog de whirlpool en sauna. Zo maakt u er echt een luxe wellnessvakantie of -weekend van!

Landhuis Hefswal kan gezien worden als romantisch rijksmomument door haar rijke historie. Het is van origine een herenboerderij van Groningse boeren, afskomstig uit begin 20e eeuw. Ondanks de luxe toevoegingen blijft de historie bewaard dankzij de vele authentieke kenmerken. Denk aan de glas-in-loodramen, bedsteden en mozaïeken. 

Wilt u graag een totaaloverzicht van de faciliteiten van het landhuis? Bekijk hier dan de huisbeschrijving.

Landgoed Ter Wupping

Genieten van de natuur doet u bij Landgoed Ter Wupping. Een landgoed van maar liefst 5 hectare, midden in het bos- en heidegebied van Westerwolde.  Het landhuis is namelijk voor maximaal 18 personen. Aan ruimte geen gebrek. Er zijn 9 slaapkamers met allen een eigen luxe badkamer. Mocht u toch met 20 personen willen komen? In overleg zijn twee gasten extra geen probleem voor ons.

Dit landgoed is een paradijs voor kinderen en liefhebbers van natuur. Met een speelschuur voor de kinderen en een welness voor de volwassenen, komt u helemaal tot rust. Ook deze accommodatie heeft een overdekt zwembad (verwarmd), met daarbij een terras, sauna en whirlpool. In de schuur bevinden zich tevens vier slaapkamers die allen eigen toegang hebben tot de grote tuin, met springkussen.

Wat Landgoed Ter Wupping monumenteel maakt zijn de schilderkunsten en bedsteden die te vinden zijn in het verblijf. Het is een van oorsprong Saksische  dwarsdeelboerderij uit de 18e eeuw. In de 19e eeuw is deze parel nog eens herbouwd.

Zoekt u een luxe accommodatie voor minstens 10 personen? Dan is Landgoed Ter Wupping een geschikte keuze voor u! Hier leest u de complete huisbeschrijving.

Erve Oostwold

Een vakantie vol mooie uitzichten en comfort ervaart u op Erve Oostwold. Dit een een oude boerderij met uitzicht over het Oldambtmeer. . Het landhuis is geschikt voor maximaal 18 personen. Er zijn 9 slaapkamers met allen een eigen luxe badkamer. Mocht u toch met 20 personen willen komen? In overleg zijn twee gasten extra geen probleem voor ons.

Ook deze boerderij is een paradijs voor kinderen. Met een speelschuur voor de kinderen en een welness voor de volwassenen, komt u helemaal tot rust. Tevens heeft deze accommodatie een overdekt privé-zwembad, met daarbij een terras, sauna en whirlpool. Om het verblijf heen zit een luxe tuin. In totaal is het grondgebied 1,5 hectare. Het geheel is ingericht om invaliden en rolstoelgebruikers te ontvangen.

Deze 19e eeuwse boerderij heeft een prachtig uitzicht op het Oldambt meer. Door de betimmeringen, luiken en glas-in-lood deuren uit de 19e eeuw is het een fraaie monumentale boerderij. De boerderij is geheel energieneutraal en maakt gebruik van duurzame energiebronnen. Het wordt verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer via zonnepanelen en warmtepompen.

Aangezien er een meer in de omgeving zit is deze luxe boerderij de vakantiebestemming voor sportievelingen. Geniet van het strand, de jachthaven, Pitch & Putt en nog veel meer. De omgeving maakt uw 5-sterrenvakantie echt een supervakantie! 

Wilt u graag een totaaloverzicht van de faciliteiten van het landhuis? Bekijk hier dan de huisbeschrijving.

Huningaheerd Beerta

 Onze laatste luxe accommodatie is Hunningaheerd Beerta. Ook dit is een grote, oude boerderij voor tenminste 10 personen. Of u nou met 10,12, 18 of 20 personen een luxe verblijf zoekt. Aan ruimte geen gebrek in deze 5-sterren boerderij. Deze luxe accommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen. Er zijn 15 slaapkamers met allen een eigen luxe badkamer. 

Hunningaheerd Beerta ligt aan een zijarm van het Oldambtmee en heeft tevens een eigen aanlegsteiger. Ook in deze grote accommodatie geniet u van luxe welnessmogelijkheden en kunnen kinderen volop spelen. In de schuur bevinden het verwarmd overdekt privé-zwembad met terras, de whirlpool en de sauna. Een extra luxe aan dit vakantieverblijf is het indoor badmintonveld in de schuur. Een leuke activiteit wanneer u met een groep van 10 personen of meer bij ons verblijft! Dertien van de 15 kamers zijn nieuw aangelegd en hebben directe toegang tot de tuin. Een pluspunt is dat het huis energieneutraal is gebouwd en goed ingesteld is op het ontvangen van invaliden en rolstoelgebruikers.

De oude landbouwboerderij heeft een monumentale fundering uit de 17e eeuw, maar is herbouwd in 1858. De fundering bestaat uit een borg die is bewoond door een bekende edelman uit die tijd: Sebo Huninga (1605-1661).

Ook deze accommodatie is ideaal voor liefhebbers van watersport, wandelen en fietsen. Het zijmeer en de natuur in de omgeving zorgen ervoor dat u zich ook buiten de boerderij volop vermaakt!

Heeft u belangstelling in één van onze luxe groepsaccommodaties?

Boek hier uw 5-sterren vakantie!