Familieweekend accommodatie gezocht?

Wat is er nou leuker dan met de hele familie een weekend weg gaan. Wellicht heeft u iets te vieren of wilt u gewoon graag quality time samen. Onze luxe familieweekend accommodaties zijn voor elk moment geschikt!

Ontdek uw favoriete familieweekend accommodatie

Kamers 

De kamers in onze familieweekend accommodaties zijn kindvriendelijk, maar tegelijk ideaal voor senioren. Ieder huis heeft 3 kinderbedjes en 3 kinderstoelen. Alle bedden zijn opgemaakt als u aankomt. Neem uw kinderen, ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven, opa's en oma's mee en geniet! Wij vinden het belangrijk dat iedereen privacy heeft. Daarom heeft elke kamer haar eigen badkamer.

Volop familievermaak

Tijdens een familieweekend is het gezellig om samen leuke activiteiten te doen. We hebben een aantal tips voor u verzameld. Denk aan activiteiten op locatie, maar ook activiteiten dicht in de buurt van uw familieweekend accommodatie.

Fotoreportage 

Het perfecte moment voor een fotoreportage is ongetwijfeld tijdens een familieweekend. Met alle familie samen kunt u van het moment gebruik maken om het familieweekend helemaal onvergetelijk te maken. Het bedrijf 'Visual Story Telling' legt uw familie graag vast aan de hand van jullie omgang met elkaar. Zo ontstaat er altijd een uniek, en spontane fotoreportage als blijvende herinnering!

Wellness

Al onze groepsaccommodaties zijn voorzien van een luxe wellness ruimte met verwarmd binnenzwembad. Een massage is het enige wat onbreekt. Daarom kunt u via het bedrijf Totally Zen een massage op locatie bestellen. Deze professionele massagepraktijk staat alle dagen en avonden van de week voor u en uw familie klaar. 

Urban Heart

Op zoek naar leuke activiteiten en workshops nabij uw familieweekend accommodatie? Urban Heart regelt dit voor u en uw familie. Een toegewijd team staat klaar om excursies en workshops tot in detail te organiseren. Urban Heart heeft zowel een creatief, actief, cultureel als culinair thema. Zij biedt veelal activiteiten aan gericht op teambuilding. Denk aan botanische illustraties, boetseren, bier- en whiskyproeverijen. Ook kunt u de stad Groningen verkennen, een excursie per boot maken, een high tea doen en eigen cd's en videoclips maken.

Ontspanning tussendoor

Wanneer u zich tijdens een druk familieweekend even wilt afzonderen van de rest, is de wellness hier ideaal. In al onze familieweekend accommodaties (Landhuis HefswalTer WuppingErve Oostwold en Huningaheerd) bevindt zich een verwarmd binnenzwembad, whirlpool en sauna. Het zwembad is groot genoeg voor iedereen. Ook vindt u in alle Romantische Rijksmonumenten een te gekke speelschuur! Deze is voorzien van een zandbak voor de kinderen en een tafeltennistafel voor een leuk potje pingpong. Bij Huningaheerd is zelfs een badmintonveld. Tijdens uw familieweekend zijn er volop mogelijkheden voor ontspanning.

 

Meer informatie over een familieweekend accommodatie?

Bekijk onze veelgestelde vragen om meer te weten te komen over de Romantische Rijksmonumenten. Voor vragen kunt u bovendien altijd contact met ons opnemen.