Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Corona

Als gevolg van de Coronawetgeving zijn sommige boekingen van onze huizen op dit moment niet mogelijk, maar andere wel. 

- Twee gezinnen met kinderen tm 12 jaar zijn in al onze huizen welkom (met korting). 
- Drie gezinnen met kinderen tm 12 jaar kunnen in de Huningaheerd verblijjven (met korting). 
- De huizen staan open voor seminars, educatieve bijeenkomsten en andere bijeenkomsten voor doelgroepen. 

Mocht u willen reserveren met een groep die aan deze voorwaarden voldoet, neem dan contact op via de mail, dan kunnen wij in overleg tot een prijs komen.

Deze aanbieding geldt voor de duur van de maatregelen waarin wij geen grotere groepen mogen ontvangen. Mocht u vanwege nog strengere overheidsmaatregelen ook als gezin niet mogen komen, dan wordt de reservering onder deze voorwaarden tijdelijk kosteloos geannuleerd.

romantischerijksmonumenten@gmail.com

Annuleren wegens Corona of een andere pandemie

In de algemene huurvoorwaarden raden wij de huurder aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Als u geen annuleringsverzekering afsluit, kiest u bewust voor het risico dat u uw geld kwijt bent als u onverwachts moet annuleren. De kosten van annuleren bedragen de kale huur.

Corona is nu een gekend risico waar noch de gasten noch de huiseigenaar schuld aan heeft. Mocht het zo zijn dat Romantische Rijksmonumenten de groep die de accommodatie heeft gehuurd vanwege overheidsmaatregelen betreffende Corona niet mag ontvangen, dan neemt u contact op met uw annuleringsverzekering. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zal de verzekering wel of niet uitkeren. Mocht u niet verzekerd zijn dan delen wij de annuleringskosten: Romantische Rijksmonumenten neemt de helft voor zijn rekening, en de kosten voor de huurder bedragen de andere helft. Zo delen wij de pijn. Deze regeling geldt alleen indien Romantische Rijksmonumenten de groep vanwege overheidsmaatregelen niet mag ontvangen.

Uw reservering omboeken naar een andere datum is niet mogelijk.

 

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).