Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Catering & Dinerbox Kok aan huis

Corona

 

Annuleren wegens Corona of een andere pandemie

In de algemene huurvoorwaarden raden wij de huurder aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Als u geen annuleringsverzekering afsluit, kiest u bewust voor het risico dat u uw geld kwijt bent als u onverwachts moet annuleren. De kosten van annuleren bedragen de kale huur.

Corona is nu een gekend risico waar noch de gasten noch de huiseigenaar schuld aan heeft. Mocht het zo zijn dat Romantische Rijksmonumenten de groep die de accommodatie heeft gehuurd vanwege overheidsmaatregelen betreffende Corona niet mag ontvangen, dan neemt u contact op met uw annuleringsverzekering. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zal de verzekering wel of niet uitkeren. Mocht u niet verzekerd zijn dan delen wij de annuleringskosten: Romantische Rijksmonumenten neemt de helft voor zijn rekening als zij van overheidswege de groep niet mag ontvangen, en de kosten voor de huurder bedragen de andere helft. Zo delen wij de pijn. Deze regeling geldt alleen indien Romantische Rijksmonumenten de groep vanwege overheidsmaatregelen niet mag ontvangen.

Uw reservering omboeken naar een andere datum is niet mogelijk.

 

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).

Onze huizen zijn geen feest locatie. Het is niet toegestaan om buiten muziek te maken en muziek die binnen wordt gespeeld
mag buiten niet hoorbaar zijn. Het gebruik van speakers is verboden.