Landhuis Hefswal
Landgoed ter Wupping
Erve Oostwold
Huningaheerd Beerta
Prijzen en boeken Kok aan huis

Corona

U bent weer van harte welkom!

Op grond van de huidige regelgeving van de overheid mogen wij u weer ontvangen, en mag het zwembad, de whirlpool en de sauna worden gebuikt. Blijf alleen thuis als u klachten heeft die bij Corona kunnen passen of laat u tevoren testen om een Corona infectie uit te sluiten.

Protocol preventie van Corona besmetting

Basisregel

Houd 1,5 meter afstand.

Dit verbod is niet van toepassing op:

a. personen die een gezamenlijke huishouding vormen

b. kinderen tot en met 12 jaar en jongeren tot 18 jaar

 

Slaapkamers

 • Alle slaapkamers zijn 2-persoons en hebben een eigen badkamer met WC.
 • De mogelijkheid bestaat dus om ook overdag de WC van uw eigen badkamer te gebruiken.

Eetkamer, zitkamer, speelschuur en tuin

 • Gezinnen, personen die met elkaar een huishouden vormen en kinderen tot en met 12 jaar en jongeren tot 18 jaar mogen bij elkaar aan een tafel zitten.
 • Tussen deze groepen moet een afstand van 1,5 meter worden bewaard.
 • In ieder van onze huizen zijn faciliteiten ingericht om dit mogelijk te maken. 

Zwembad- en wellness ruimte

 • Het zwembad, de whilpool en de sauna zijn beschikbaar
 • Gebruik voor het zwemmen de douche en wc van uw eigen badkamer.
 • Kinderen tot en met 12 jaar en jongeren tot 18 jaar mogen met elkaar zwemmen en in de whirlpool zitten
 • Personen die niet met elkaar een huishouden vormen houden 1.5 m afstand in het zwembad (4,5 x 8 m).
 • Hetzelfde geldt voor de whirlpool (1.90 m x 1.90 m).
 • Volwassenen bewaren op het terras bij het zwembad 1,5 m afstand.

Annuleren wegens Corona of een andere pandemie

In de algemene huurvoorwaarden raden wij de huurder met klem aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Als u geen annuleringsverzekering afsluit, kiest u bewust voor het risico dat u uw geld kwijt bent als u onverwachts moet annuleren. De kosten van annuleren bedragen de kale huur.

Corona is nu een gekend risico waar noch de gasten noch de huiseigenaar schuld aan heeft. Mocht het zo zijn dat Romantische Rijksmonumenten de groep die de accommodatie heeft gehuurd vanwege overheidsmaatregelen betreffende Corona niet mag ontvangen, dan neemt u contact op met uw annuleringsverzekering. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zal de verzekering wel of niet uitkeren. Mocht u niet verzekerd zijn dan delen wij de annuleringskosten: Romantische Rijksmonumenten neemt de helft voor zijn rekening als zij van overheidswege de groep niet mag ontvangen, en de kosten voor de huurder bedragen de andere helft. Zo delen wij de pijn. Deze regeling geldt alleen indien Romantische Rijksmonumenten de groep vanwege overheidsmaatregelen niet mag ontvangen.

Uw reservering omboeken naar een andere datum is na niet mogelijk.

 

Recreatie in een Rijksmonument

Alle vier de Rijksmonumenten zijn verbouwd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodaties met veel privacy en een groot eigen grondgebied. U huurt het monument in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te delen. De vier boerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, whirlpool en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De kwaliteit van het zwemwater wordt continu gemonitord door middel van een online elektronisch systeem. In alle boerderijen heeft iedere tweepersoonskamer een eigen badkamer. Er is draadloos internet in alle kamers, een goed geoutilleerde keuken, breedband TV, WIFI en een speelschuur met zandbak en tafeltennistafel voor de kinderen. Catering op maat is in overleg beschikbaar.

Romantische Rijksmonumenten verhuurt niet aan groepen jongeren (oudste persoon jonger dan 25 jaar).